Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΔΤ: Λειτουργία γραφείων ΚΕΠΚΑ Νάουσας-Ημαθίας


ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ          Νάουσα, 14-12-2011
ΝΑΟΥΣΑΣ  - ΗΜΑΘΙΑΣ                                            Αριθμ. Πρωτ.: 37
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 25 - ΝΑΟΥΣΑ
ΤΗΛ.:23320-52152
FAX : 23320-52153                                                                                                              e-mail: kepkaima@otenet.gr

                                                ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Φίλοι  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
 Γνωρίζοντας τη σκληρή οικονομική κατάσταση , στην οποία βρισκόμαστε όλοι οι καταναλωτές και πολίτες της χώρας μας, θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε για μια ακόμη φορά μαζί σας και  να σας πούμε ότι συνεχίζουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο  με σωστούς και ενημερωμένους καταναλωτές.
Σκοπός μας σίγουρα όμως  είναι να ενώσουμε τη φωνή μας εναντίον κάθε αδικίας που συντελείται σε βάρος του καταναλωτή και να βοηθήσουμε,  μέσα στα πλαίσια του Νόμου,  για επίλυση κάθε προβλήματος που προκαλεί η ασύστολη και σκληρή παγκοσμιοποιημένη αγορά στους καταναλωτές.
Η δύναμη των καταναλωτών δεν είναι ουτοπία. Ρωτήστε όσους γύρω σας δικαιώθηκαν μετά από επέμβαση του ΚΕΠΚΑ και ενημερώστε όσους δεν το γνωρίζουν. Αργά ή γρήγορα θα δείτε τα οφέλη.
Δύναμη μας , η μαζική καθημερινή ενεργή συμμετοχή σας παντού.
Πρώτα ο πολίτης καταναλωτής
Με πληροφόρηση και  οργανωμένες προσπάθειες  , έχουμε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε εκεί που πονάει το συμφέρον της αγοράς. Την αισχροκέρδεια και τον εκβιασμό.  Προσφορές καλές και ζήτηση. Αλλιώς δεν παίρνουμε
Η αγορά απευθύνεται σε μας. Εμείς έχουμε το δικαίωμα της επιλογής . Μπορούμε να ρυθμίσουμε την αγορά και να υπερασπίσουμε  τα δικαιώματά μας , όταν αυτά καταπατούνται
Σ αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε οπωσδήποτε  τη βοήθεια και τη συνεργασία  των πολιτών καταναλωτών. Μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. 'Ολοι μαζί  και με την ενεργή συμμετοχή σας θα καταφέρουμε πολλά. Ο δρόμος είναι δύσκολος.
Έτσι σας γνωρίζουμε  ότι τα γραφεία μας , που είναι δίπλα από το Στέκι Νεολαίας στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας ,  λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη  από 6 - 8 το απόγευμα .
  Τις υπόλοιπες μέρες το τηλέφωνό μας  23320 52152 είναι  στη διάθεση των καταναλωτών όλη μέρα καθώς και το email μας για παρατηρήσεις και προτάσεις                     ( kepkaima@otenet.gr )
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι το περιοδικό μας "Καταναλωτικά Βήματα", που λάμβαναν ταχυδρομικά κάθε δίμηνο, λόγω δυσανάλογης αύξησης των ταχυδρομικών τελών και δεδομένου ότι δεν περιέχονται καθόλου διαφημίσεις που να αποφέρουν έσοδα για την τύπωση και την διανομή του, καθώς και για οικολογικούς λόγους (μη ξεχνάτε πόσα δένδρα κόβονται για την κατασκευή χαρτιού) θα είναι διαθέσιμο πλέον σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας ( www.kepkaima.blogspot.com ) όπου και μπορείτε να εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γνωρίζετε για τη δράση του Κέ.Π.Κα.;